ЦСКА замина за втория си подготвителен лагер в Анталия (Турция) без Стойчо Младенов. Както още вчера БЛИЦ писа, наставникът ще остане днес, за да бъде на погребението на Георги Славков. 25 потеглиха за Турция, като с отбора е и завърналият се защитник Пламен Крачунов, който вчера подписа договор за 2,5 години. "Червените" бяха водени от помощник-треньора Анатоли Нанков.

"Търсим централен нападател и ляв защитник, това са двата поста, на които искаме да се подсилим. Водят се разговори и с българи, и с чужденци", сподели Анатоли Нанков на летище "София".

Спортно-техническият щаб е останал изненадан от решението на защитника Ангел Грънчов да напусне клуба, за което БЛИЦ първа писа. "Беше шок за всички нас. Ангел Грънчов е прекратил вчера договора си едностранно. Доколкото знам всички заплати са му изплатени, не знам колко заплати има да взема от предишното ръководство", каза още Нанков.

"Карачанаков е част от отбора, ще поднови договора си. Той е един от надеждите ни, вече е друг след претърпяната контузия, той е един от добрите футболисти", допълни асистентът в ЦСКА.

Групата на ЦСКА:
Вратари: Томаш Черни, Райс Мболи, Стоян Колев
Защитници: Жереми Фо-Поре, Джаксън Менди, Апостол Попов, Валентин Илиев, Венцислав Василев, Пламен Крачунов, Здравко Илиев, Васил Попов, Юлиян Илиянов
Полузащитници и нападатели: Тодор Янчев, Омар Косоко, Ивайло Чочев, Емил Гъргоров, Антон Карачанаков, Неманя Милисавлевич, Борис Галчев, Мартин Петров, Тони Силва, Марсиньо, Петър Витанов, Стивън Сънди, Григор Долапчиев


СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA