ЦСКА привлича двама футболисти на Пирин - аржентинеца Херман Пиетробон и Веско Стойков. Това обяви Димитър Пенев на пресконференцията, която върви в момента на стадион "Българска армия". Двамата ще се присъединят към лагера на "червените" в Банско.

Пиетробон попадна в плановете на ЦСКА още преди половин година. Той е роден на 1 април 1983 година и бързо се наложи в българското първенство, след като облече зеления екип. Стойков бе искан на "Армията" още преди две години. Още в началото на декември БЛИЦ първи писа, че Пиетробон е в плановете на Стратега.

От групата за Банско отпадат Беконо, Евгени Йорданов, Зе Руи, Удоджи, Влади Златинов и част от юношите, които ще останат да се подготвят в София под ръководството на Сашо Борисов и Йордан Йорданов.Стратега обяви и пълната програма на лагерите на ЦСКА, от която стана ясно, че тимът със сигурност няма да имат втори лагер в чужбина, а ще тренират в София.

"Засега има една оферта към наш играч. Става въпрос за Данчо Тодоров (б.р. - пловдивчанинът е пред трансфер в Страсбург). Аз го успокоих и му казах, че няма да го спираме", добави Пената.
Александър Томов не присъства на пресконференцията. Заговори се, че той не е пристигнал по настояване на новите шефове от "Титан", които са решили да намалят драстично публичните изяви на бившия вицепремиер. На пресконференцията обаче освен Димитър Пенев бяха новият изпълнителен директор Венци Живков и колегата му Александър Тодоров.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ