ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА ще използва познат метод, за да пребори кризата в отбора от началото на сезона. „Армейците“ ще използват първата възможност, за да съберат играчите на лагер, където да бъдат разрешение проблемите в играта.

Футболистите ще заминат за Тетевен в началото на септември по време на паузата в първенството заради мачовете на националните отбори. На 2 септември ЦСКА гостува на Берое, а следващият шампионатен двубой ще бъде две седмици по-късно – домакинство срещу ЦСКА 1948.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

В последните години подобни лагери се превърнаха в традиция за „червените“. Дори е предвидено да се проведе и една контролна среща, а съперникът ще бъде определен допълнително.

Треньорът Нестор Ел Маестро има намерение да използва престоя в Тетевен за подобряване кондиционното състояние на играчите, както и да се отработят някои тактически варианти.

Някои от играчите вече коментираха, че лятната подготовка в Австрия не е използвана пълноценно от предишния треньор Саша Илич. Основните причини за това са многото сериозни контроли, липсата на тежки тренировки и отсъствието на куп основни играчи и нови попълнения.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!