Една думичка, фигурираща в публикуван материал в сайта на ЦСКА, предизвика множество  коментари в социалните мрежи, а спортна медия даже видя в това бомбастична новина.

Winbet - победата е емоция! (18+)

В съобщението за предстоящите срещи с феновете из страната „червените“ написаха, че разговорите ще бъдат водени от – дословен цитат: „Собственикът Данаил Ганчев и изпълнителният директор Филип Филипов започват обиколка по места с цел да запознаят всички желаещи с онези събития, решения и бъдещи планове за клуба, които искрено вълнуват "червената" общност в България.

Истината е, че не за първи път в сайта на ЦСКА пише, че Данаил Ганчев е собственик на клуба. Човек лесно може да направи проверка. Влизаш в сайта и на търсачката и пишеш името на сина на Гриша Ганчев. В материал от 23 март той отново е написан като собственик на ЦСКА.  

Там четем следното: Армейци, Уведомяваме ви, че "сензационните" новини днес как един от собствениците на клуба Данаил Ганчев е присъствал на заседанието на Изпълкома на БФС са отново нелепо скалъпени медийни партенки, целящи единствено да всяват интриги и смут в "армейските" редици.

През целия ден Данаил Ганчев беше на своето място в офиса, работейки върху неотложни и важни за бъдещето на клуба дела.

За пореден път подобни дезинформации излизат в "обичайните заподозрени" откъм професионализъм и журналистическа етика сайтове.

Ние отдавна знаем на какво се дължи тази поръчкова преднамереност и пословична некомпетентност. Клубът ни вече ясно заяви своята позиция“. Край на цитата.
Така че – случаят от днес не е първи, а втори.