ЦСКА победи с 4:0 Димитровград като гост в контролна среща, която бе генерална репетиция преди предстоящото гостуване на "Ботев" в Пловдив. Некартотекираният бразилски нападател Мишел Платини вкара два гола, а по един добавиха Тасио и Скиорили.

"Червените" не се показаха като любезни гости и започнаха с атаките още от първата минута. След няколко пропуска на Мишел Платини се стигна и до първото попадение. В 20-ата минута аржентинецът Скиорили стреля към вратата след пас на Тенгариня, топката се отклони в тялото на Тасио, промени траекторията си и влезе във вратата.
 
Само няколко минути по-късно Мишел Платини покачи на 2:0 за ЦСКА, след като получи пас от Скиорили.

В първите минути на мача обаче и домакините имаха възможност да отбележат гол. Апостолов изпълни много добре пряк свободен удар, но вратарят Макенджиев майсторски изби в корнер. След изпълнението на ъгловия удар настъпи меле и защитниците в червено едва успяха да изчистят топката.

В началото на втората част Димитровград отново взе инициативата, но ЦСКА бързо се окопити и вкара трети гол. В 53-ата минута Скиорили, който бе най-добрият на терена, отбеляза  след щастлив рикошет.

ЦСКА изпусна още няколко положения преди в 89-ата минута Мишел Платини да оформи крайния резултат. Той засече с глава центриране на Скиорили и прониза вратаря на домакините.

 
ДИМИТРОВГРАД - ЦСКА 0:4
0:1 Тасио (20), 0:2 Платини (24), 0:3 Скиорили (53), 0:4 Платини (89)

ДИМИТРОВГРАД: Александров, Делчев, Камов, Йорданов, Митев, Георгиев, Сантов, Христов, Матев, Апостолов, Колев
ЦСКА: Макенджиев (Анатоли Господинов), Родригес, Грънчов, Бенжелюн, Сержиньо (Станко Йовчев), Пакурар, Тенгариня (Кириакидис), Милен Иванов, Скиорили, Тасио, Платини