ЦСКА е завел дело във ФИФА срещу босненеца Саид Хюсеинович заради неизпълнение на договор между двете страни. Това потвърди юрисконсултът на "червените" Радостин Василев. Делото е било стартирано преди няколко дни. Намерението на ЦСКА беше обявено още в началото на зимната подготовка от Георги Илиев, но сега действията вече са факт.

Голмайсторът на ФК Сараево от мачовете с “Левски” миналото лято беше считан за сигурно ново попълнение на "Армията", но в последния момент избра Динамо Загреб. Майкъла дори заяви, че футболистът е имал подписан предварителен договор с ЦСКА.

“Направили сме нужните постъпки пред ФИФА за делото срещу Хюсеинович. Ще съдим и него, и Динамо Загреб. В момента обработваме всички нужни документи. Ще си търсим правата и ще настояваме жалбата ни да бъде уважена. За каква сума е искът, не искам да коментирам. Играчът има подписан договор с ЦСКА. Той дори не е предварителен, а е официален. Така че това, което мога да ви кажа, е, че този футболист би трябвало да "изгори". За Динамо не знам, но за Хюсеинович съм убеден, че трябва да понесе наказание", коментира Радостин Василев./БЛИЦ