ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Новото ръководство на ЦСКА започва пълна ревизия. Това съобщава официалният сайт на клуба. Ревизията ще протече между 12 и 20 август. Щателната финансова проверка се извършва във връзка с подготовката на документите на дружеството за публично предлагане на акции, както и политиката за пълна прозрачност в ЦСКА.

От съобщението на ръководството става ясно, че ревизията ще обхване извършената дейност на Георги Илиев-Майкъла – разходи за строителство и строителни услуги за стадиона. Както е известно, бившият вече изпълнителен директор бе натоварен със задачата да ремонтира „Българска армия“.

Под ревизията ще попадне цялото предишно ръководство в лицето на „Титан“. На светло ще излязат приходите и разходите от трансфери на футболисти, както и всички договори, които са подписвани от по време на вече старото ръководство.

Ревизията ще обхване следните въпроси:
1.Заплащането на труда на служителите, футболистите и треньорите на ПФК ЦСКА през последните 7 месеца;

2.Разходите за строителство и строителни услуги и по поддържането на стадиона;

3.Приходите от трансфери и разходите за такива;

4.Всички договори, подписвани и заплащани от дружеството;

5.Други разходи и приходи и тяхното осчетоводяване;

Ревизията се извършва във връзка с подготовката на документите на дружеството за публично предлагане на акции и политиката на пълна прозрачност в ПФК ЦСКА. Ревизията ще бъде в периода 12 – 20 август 2013 година.