Съперникът на ЦСКА Динамо (Москва) пристигна в София с чартър от Москва. В групата на московчани е и българският футболист Цветан Генков, който отдели внимание на българските журналисти на аерогарата.
“Категорично няма да играя. Получих преди ден травма в областта на адукторите и поради тази причина отпадам от сметките на нашия треньор. Ще бъда просто зрител. Не идваме в България като фаворити. Да, има настроение в нашия тим. Но много добре си даваме сметка, че мачът няма да е толкова лек. Аз не съм участвал в разузнаването на ЦСКА. Какво мога да кажа и какво мога да издам, след като нямам представа за сегашното състояние на “червените”. В момента те са съвсем друг тим в сравнение с този, които познавах отпреди трансфера ми в Динамо”, сподели бившият нападател на Локомотив (София).
Старият клубен автобус на “армейците” посрещна и този съперник на ЦСКА, след като преди 3 седмици бе предоставен и на Дери Сити. С мощен полицейски ескорт гостите се добраха по най-бързия възможен начин от летище София до Националния стадион „Васил Левски”./БЛИЦ