Кадрови промени в състава направи старши треньорът на Етър Цанко Цветанов, както анонсира след изиграването на трите контроли. Клубът се разделя със защитника Пламен Костадинов-Зъбчо и с халфа Уилфред Н’Теде. http://etar1924.com/wp-content/uploads/2010/08/IMG_5746.jpg

„Разделяме се с тях по взаимно съгласие, просто не влизат в плановете ми за пролетния полусезон“, заяви Цветанов.

От ръководството благодариха на Пламен Костадинов (вдясно) за преданата игра през годините и заявиха, че най-вероятно ще му бъде предложена работа в клуба. Ако реши да прекрати кариерата си, Етър ще изпрати Пламен Костадинов с бенефисен мач.

Младият Мартин Райнов пък е върнат на Берое, тъй като на неговия пост има достатъчно играчи, а и той не е собственост на Етър.

В същото време „виолетовите“ подписаха договор с нападателя Борислав Кралев. Голмайсторът на Марек сключи договор за срок от 3 години. Кралев е роден на 5 септември 1991 г., висок е 175 см и тежи 65 кг.

Днес Етър замина за Бургас, а утре селекцията на Цанко Цветанов ще срещне водения от Димитър Димитров – Херо състав на Черноморец (Бургас). Проверката е от 13:00 часа на изкуствения терен в Поморие.