Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Славия отпрати цял отбор футболисти, които бяха кандидати за подпис. БЛИЦ разбра, че от тима са освободени всички чужденци, взели участие в контролата с Монтана, загубена с 1:2. Сред тях бяха знайни и незнайни герои като Читу, Стойка, Маманда, Джефри, Сайма, Фрайрио, Ричард и Пирес. Мачът беше организиран специално за тях, но всичките до един се представиха трагично и с нищо не показаха, че имат качества да защитават фланелката на най-стария столичен клуб.

Най-ядосан от слабото им представяне срещу Монтана беше президентът Венци Стефанов, който веднага наредил на треньора Мартин Кушев да отпраща "героите".

Подготвителният лагер на Славия на Боровец приключи вчера. Кушев и футболистите му се прибраха в София, като изложилите се чужденци веднага поели по пътя си към аерогарата. На "Овча Купел" обаче очакват нова порция играчи за проби, които ще бъдат тествани в следващата контрола - срещу Видима-Раковски. Мачът е планиран за 9 юли (понеделник) от 18:00 часа на стадион "Славия".

В него се очаква дебют да запише нападателят от Кот д`Ивоар Хамед Коне, който трябва да пристигне в близките дни в София. Чакат се и двама испанци и няколко африканци.

БЛИЦ разбра още, че Георги Петков е отпътувал за Кипър и ще пропусне няколко от тренировките на Славия. Причината е, че стражът трябва да се срещне с ръководството на досегашния си клуб Еносис (Паралимни), за да разтрогне договора си и да няма пречка да подпише с "белите". Бившият вратар на "Левски" и националния ни отбор вече се оплака пред БЛИЦ, че кипърците му дължат няколко заплати. Петков дори склонил да се откаже от едната от тях, само и само да го пуснат да стане свободен агент.

В същото време от "Овча Купел" споделиха, че има вариант да се подсилят с обявения за ненужен в "Ботев" (Пловдив) нападател Атанас Курдов.