ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Така наречената сага между ЦСКА, Арда и Станислав Иванов "приключи" в деня, в който трансферният прозорец в България затвори. В крайна сметка бившият нападател на Левски остана в тима от Кърджали.

Стаси публикува кратък текст на профила си в Инстаграм, на който написа следното: „Във връзка с новината, която излезе днес, не е истина. Футболист съм на Арда!“.

Преди това на някои места се пишеше, че двата клуба са постигнали пълна договорка. И когато Станислав публикува съобщението, се обърна плочата – сделката била пропаднала в последния момент.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

Ето цялата истина по темата, която БЛИЦ предлага на своите читатели:

Преди дни ЦСКА пожела да привлече Станислав Иванов в състава си. От Арда обаче са категорични – футболистът може да бъде продаден само срещу 250 000 евро (или половин милион лева). Нещо, което БЛИЦ вече писа. Няма как цената да е по-ниска, след като има клауза в договора на Стаси.

Още същия ден от ЦСКА звънят и на Станислав. Предлагат му същата заплата, която взима в Кърджали – 10 000 евро (или 20 000 лева) на месец. Футболистът е изненадан, защото очаква повече пари. Обещават му обаче допълнителни бонуси, без да бъде уточнено точно под каква форма ще ги получи.

Часове по-късно ЦСКА уведомява ръководството на Арда, че може да плати точно 100 000 евро и нищо повече. Но и да прати под наем един от младоците си. Логично предложението не е прието. В Кърджали държат на 250 000 евро.

Повече никой от Борисовата градина не звъни нито на някого от Арда, нито на Стаси. Последните разговори са проведени на... 2 септември (събота). 

Идва денят 7 септември. Демек – вчера. Часове преди затварянето на трансферния прозорец у нас в някои медии се появи инфо, че преговорите продължават. Нещо повече – че има сделка и тя ще бъде обявена всеки момент.

В същото време Станислав Иванов пътува до Пловдив за подписване на договор. Става въпрос за брат му Ивайло, който парафира с местния Локомотив. Стаси заедно с родителите си отишли до Филибето, за да присъстват на сключването на контракта.

Виждайки, че из медийното пространство са го обявили едва ли не за футболист на ЦСКА, Станислав пуска въпросния си пост. И това е всичко…