ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Всички в "Левски" правят неистови опити да задържат Антонио Вутов на "Герена". Както вече стана ясно, Удинезе иска да прилапа талант №1 на "сините", като на "Георги Аспарухов" не желаят и да си помислят, че ще го изпуснат. Със случая дори се зае Тодор Батков, който посети днес "Герена", за да се види със 17-годишния Вутов.

Батков затвори родения в Мездра талант в залата за пресконференции и двамата разговаряха на четири очи. По-рано той и Наско Сираков се видяха и с майката на момчето, която вчера съобщи, че до няколко дни решението ще бъде взето.
Към момента обаче нещата не стоят никак добре за "Левски" и изглежда, че Вутов ще реши да продължи в Италия. За това загатна и поведението на Батков след срещата му с младока. Адвокатът си тръгна изнервен, отказвайки коментар.

"Сините" не могат да спрат Вутов, тъй като той няма професионален договор с клуба, понеже още не е навършил 18 години.

Ако сега "Левски" изпусне своя талант №1, в касата ще постъпи единствено компенсацията, която ще е в размер на около 300 000 евро.

"Антонио трябва да остане. Той е единственият светъл лъч в "Левски" в момента. А и след година-две клубът може да го продаде за милиони, а не сега да го изпуска за някаква смехотворна сума", коментираха от "Герена".

Дори фенове на "Левски" започнаха да се събират на стадион "Георги Аспарухов", за да искат да разговарят с таланта след днешната тренировка.

"Антонио, не оставяй хората, които вярват само в теб", написаха от Националния клуб на привържениците на "Левски".

Опитите за задържането на Вутов на "Герена" ще продължат. Очаква се и в мача с "Ботев" (Пловдив) в неделя "сини" фенове да издигнат специален транспарант за младока.

Едно е ясно - цялото "синьо" войнство е на колене пред вундеркинда.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ