Треньорът на Арда Александър Тунчев коментира загубата с 0:1 от ЦСКА 1948 в отложената среща от 18-ия кръг на Еfbet Лига. Специалистът каза, че му предстоят разговори с ръководството на клуба относно бъдещето му на "Арена Арда".

"Причините са в това, че играхме със страх още в началото на мача. Не мога да си обясня на какво се дължеше това нещо. Припряност, сбъркани топки, това доведе до неотбелязване на гол. Като останахме с човек повече трябваше по-бързо да въртим топката, а ние започнахме да я изсипваме на главите на високите им защитници", започна Тунчев. 

"Миналият мач започнахме по същия начин, а играхме много добре. Някаква скованост, не мога да си обясня на какво се дължи. Заиграхме с четирима отзад, започнахме малко по-добре да стоим. Не мисля, че и те имаха кой знае какви ситуации. Имаше една спорна, но така са преценили съдиите, лошо, че все в наш ущърб се получава", продължи той.

"Достатъчно футболисти имаме, по двама на пост. Ако се раздели някой с Арда, ще взимаме нов играч", добави Тунчев.

"През този сезон има подобрение в играта. До преди три кръга бяхме един от отборите с най-малко допуснати голове. Проблеми изпитвахме при статичните положения смятам, че през тази година се справяхме доста добре. Ясно е, че има още какво да се работи. Ще се опитаме, ако останем в същия състав", каза треньорът на Арда. 

"Не мога да ви кажа към момента нищо. Ще имаме разговор с ръководството, ако кажат, че не са доволни, се разделяме. Аз мисля, че сме изградили добър отбор, който има потенциал и може да се развие още повече", завърши Тунчев. 

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024