Защитникът Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев коментира загубата с 0:3 от Славия. "Може би наши грешки, които допуснахме в последните 20 минути, ни костваха точката или победата. През първото полувреме ние бяхме отборът, който имаше положения. През второто полувреме искахме да продължим по същия начин, но някак си не се получи, каза бранителят.

- Проблемът не е само в защитата. Ние за първи път играем с хората които са пред нас, имаме нужда от обиграване. Не може толкова лесно да допускаме греши. Някой, ако не е гледал мача и види резултата, ще си помисли, че идва ли не сме били тук.

Дано момчетата разбират, че няма място за притеснение и отстъпление. 10 отбора останаха, няма слаби съперници, и всеки мач трябва да излизаме за победа. През оследните години Локомотив много страда. Ще дадем всичко от себе си да зарадваме нашите верни привърженици, но това ще стане само с победи. Оптимизъм има, но мисля, че и ние трябва да помогне на шефовете да доведат един стабилен спонсор, който да помогне на клуба.”

"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015