Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев коментира след нулевото равенство с Берое, че случилото се с ЦСКА 1948, на който бе присъдена служебна загуба от ЦСКА, не е феърплей.

"Създадохме няколко положения. В края на мача имахме хубави изгодни ситуации. Малшанс, неумение, може би малко напрежение. Липсващите играчи оказаха неприятно влияние. Трябваше да направим ротации. Не беше лесно. Преди два дни играхме мач. Умората си каза думата да не контролираме мача. И за това може би не успяхме да натикаме Берое накрая на мача. Младите момчета се справиха. В тренировките много пъти съм им казвал, че ако ако показват това желание, всеки един от тях има шанс да излезе на терена. Чувството е невероятно. Феновете крепяха отбора. Те му дадоха криле да опитваме да вкараме гол.

"Трябва да се възстановим за мача с ЦСКА. Уморатата се натрупа. Играчите показаха, че са мъже и, че имат характер. Чест е за мен да работя с такива играчи. Изговори се много за служебната загуба. Не беше феърплей това, което се случи с ЦСКА 1948. Нещата трябваше да се решат на терена, а не да се случват по служебен път. Свикнали сме с нашия президент. Той е култов. Той е споделил с мен, че ако има някаква драма ще ни каже първо на нас", добави наставникът на "смърфовете".

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството