Треньорът на Арда Александър Тунчев говори след успеха с 3:1 над Хебър в срещата от десетия кръг в Еfbet Лига. "Това беше трудно извоювана победата. Още в началото знаехме, че ще е тежко, защото Хебър е добър отбор. Някои очакваха, че ще победим с лекота, но не бе лесно. Може би през второто полувреме имаше ситуации, в които изгубихме концентрация. Днес беше трудно за игра заради високите температури, но съм щастлив, че момчетата показаха характер“, коментира Тунчев.

"Поздравих играчите за реакцията след допуснатия гол. Не дадохме възможност на Хебър да си повярва, че ще успее да направи пълен обрат, след като вкара гол“, каза още треньорът на Арда.

„Казал съм на нападателите да се борят за мястото си и да правят нещата, така че на мен да ми е трудно да правя избор. Винаги е хубаво, когато има конкуренция, защото футболистите по този начин дават всичко от себе си“, каза още Тунчев.

„Срещу Крумовград имаме регионално дерби, но то ще се играе в Пловдив. Този мач е важен за хората в Кърджали, така че ще дадем всичко от себе си“, подчерта треньорът на Арда.

„Любослав Пенев е от нашите добри треньори и няма как да не съм радостен, когато го побеждавам", завърши Александър Тунчев.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

Класирането в Efbet Лига