Националният отбор на България вече е в Киев, където утре от 20:45 играе контрола с Украйна на стадион "Валери Лобановски".

Полетът на българската делегация от София до украинската столица продължи точно 90 минути и мина без абсолютно никакви проблеми, с изключение на леката турболенция малко преди кацането на аерогара "Бориспол", която стресна част от пътуващите. Летището се намира на 30 километра от 3-милионния Киев.

Националите преминаха скоростно паспортния контрол, получиха багажа си и веднага се отправиха към хотел в центъра на столицата, който ще бъде тяхна база следващите два дни, пише "Гонг". Българската делегация се води от президента на БФС Борислав Михайлов, като в нея са още двете му вицета Атанас Фурнаджиев и Михаил Касабов. Наставникът на отбора Михаил Мадански пък води цялата група повикани от него футболисти, които са 23 на брой.

Облачно и хладно време с температура на въздуха 19-20 градуса посрещна "трикольорите" на украинска земя. Тази вечер от 19:30 часа нашите ще направят официалната си тренировка на стадион "Валери Лобановски", където ще се играе контролата утре. /БЛИЦ