Разпечатките с телефонните номера, на които звънят футболистите преди и след мачове, да бъдат извадени на показ, апелират от Етър. Изпълнителният директор на клуба Ендер Дурмушев изрази становище, че тогава на феновете ще им станат ясни много неща.

Турският бос направи изявлението по повод информацията, че мачът на “виолетовите” с Лудогорец е сред десетте миришещи на "черно тото", играли се в България през 2012 година, за които има сигнал от УЕФА до БФС. 

“Българското правителство и Футболният съюз трябва да се намесят и да наложат строг контрол. Нямаме нищо против да разследват този или друг мач. Ние ще съдействаме според възможностите си и ще предоставим цялата информация, с която разполагаме”, заяви пред радио "Дарик" Ендер Дурмушев.

По думите му това е официалната позиция на основния акционер в клуба Фейзи Илханлъ.

Мачът с Лудогорец се игра на 4 ноември в Разград. Домакините нямаха никакви проблеми и още в 12-ата минута Мирослав Иванов откри резултата.

Впоследствие вкараха още Моци, Кишада и Димо Бакалов, за да се стигне до категоричното 4:0 за селекцията на Ивайло Петев. Пет дни по- късно от Етър освободиха левия защитник Атанас Атанасов. До края на миналата година клубът се раздели с почти всички играчи, като повечето бяха уволнени дисциплинарно, а някои си тръгнаха по взаимно съгласие.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА


"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ