Контролата между Лудогорец и Локомотив (Москва) в Испания ще се играе от 20:00 часа българско време утре, вместо в предварително обявения час - 17:30. Причината за промяната е интересът към двубоя и прякото телевизионно излъчване по ТВ+. Сменено е и мястото, на което двата отбора ще се изправят. Мачът ще се играе на централния терен в Марбея, където Лудогорец вече се изправи срещу румънския Оцелул и падна с 0:1.

Лудогорец - Локомотив (Москва) е поредният мач от зимната подготовка на шампионите, който любителите на футбола имат възможност да наблюдават пряко. Досега Би Би Ти показа директно срещите Лудогорец - Атлетико Паранензе (2:6), Лудогорец - Оцелул (0:1), Лудогорец - Лех (1:2) и Лудогорец - Легия (прекратен при резултат 0:1 в 79-ата минута).

Мачът на Лудогорец срещу Локомотив (Москва) ще бъде предпоследен от подготовката на шампионите в Испания, като се очаква селекцията на Ивайло Петев да завърши престоя край Марбея с още един двубой на 20 февруари.

Както е известно, "Левски" също игра контрола тази зима с руския гранд, воден от Славен Билич. "Сините" записаха успех с 2:0 след попадения на Владимир Гаджев и Базил Де Карвальо.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ