В петък ще бъде публично учреден най-големият фенклуб на ЦСКА в Северозападна България. Това ще се случи в Козлодуй, а от ръководството на "армейците", включително старши треньорът Стойчо Младенов са потвърдили присъствие и участие в събитието.
 
Членската маса към този момент надхвърля 100 човека, а до петък със сигурност ще нарастне още. Събитието се очаква с огромен интерес, както от работещите в Атомната централа, така и от учащите се в града. Малкото градче е известен образователен център, не само със своите гимнации, но и с единственото по прода си специализирано среднообразователно училище по ядрена енергетика, което през тази година отбеляза 40-годишен юбилей.
 
Двигател на учредяването на клуба е Мирослав Иванов.
 
Програмата за деня има нестандартни идеи, първата от които е посещение на Атомната централа от гостите от София. Турът в иначе охраняемата зона е предвиден за 10 часа в петък.
 
В 13 часа е официалната част в голямата зала на Дома на енергетика, която може и да се окаже тясна за заявения интерес. След официалната церемония, учредителите  са предвидили и коктейл в ресторант "Сани".

Най-големите фракции на централно ниво - "Офанзива" и "Енимълс" ще окажат пълна подкрепа на фен клуба от атомната столица на България. Вече са координирани връзките с централните организации на привържениците на ЦСКА.

Регионът е известен, като бастион на привържениците на червените и акта на учредяване събужда интереса и на съседните общини от две области, а именно Мизия, Оряхово и Вълчедръм.