Футболен съдия беше уцелен по глава с бутилка от бира по време на мач на софийската областна „А“ група. Инцидентът се е случил по време на срещата между Драгоман и Бенковски (Костенец), която е прекратена в 80-ата минута при резултат 1:1.
 
При изравнителното попадение голмайсторът на гостите отишъл да ликува пред феновете на домакините. Това предизвикало ответна реакция от тяхна страна и те нахлули на терена, за да линчуват играчите на тима от Костенец.
 
Заради това главният съдия Тихомир Алексов прекрати двубоя, а в мелето неговият асистент Георги Великов беше ударен по главата с бутилка от бира. Алексов, Великов и другият помощник-съдия Красимир Миланов са се намесили в спирането на безредиците.
 
Голяма роля в прекратяването на мелето е изиграл футболистът на Драгоман Мартин Зафиров. Благодарение на намесата на бившия играч на ЦСКА и Хамбургер не се стигнало до по-сериозни инциденти.
 
Според свидетели двубоят се е играл без присъствието на полиция и е бил охраняван от един служител на частна фирма. Както е известно, в неделя имаше друг случай от софийските групи, като тогава играч излезе на терена с пистолет по време на мач между Локомотив 101 и Сокол (Негован).