Европейската футболна централа е изпратила писмо до БФС, касаещо лиценза на ЦСКА за клубните турнири, научи БЛИЦ. Депешата е пристигнала преди три дни, но както от футболния съюз, така и от “Армията” отказват коментар. Нещо повече – от Борисовата градина отсякоха, че проблем няма и “червените” ще участват със сигурност в европейските турнири. На 19 юли, четвъртък, ЦСКА гостува на словенския Мура в първи мач от втория квалификационен кръг на Лига Европа.
 
Според непотвърдена информация от УЕФА са поставили на “армейците” краен срок 16 юли, понеделник, за да изчистят дълговете си. Ако това не се случи, евроцентралата ще извади ЦСКА от Лига Европа още сега.
 
“Вижте, не искаме да коментираме неща, които нямат нищо общо с действителността. Дали сме получили писмо или не, не е важно. Важното е, че ние ще изпълним изискванията на УЕФА и ще играем в Лига Европа. Даже се надяваме да стигнем колкото се може по-далеч, макар че доста наши “доброжелатели” се молят да отпаднем колкото е възможно по-бързо”, отсякоха от ЦСКА.