Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Рекордите в БЛИЦ-ГЕЙМ продължават да падат. Участникът georgi_petev@... Спечели 14 пъти играта в продължение на 57 минути! Но това не е всичко. Той не спря да играе и след снощи (между 10 и 11 май), когато записа нови точки в актива си. Георги е един от новите участници в БЛИЦ-ГЕЙМ, но вече е успял да навакса пропуснатото и до момента има цели 3140 точки, което го изстреля на шестото място във временното класиране. Безспорно, Петев ще продължи да играе, за да преследва първите места.
 
Припомняме, че на 19 юни въпросите ще бъдат подновени, когато ще пуснем втората част на БЛИЦ-ГЕЙМ. На 19 август ще публикуваме за трети път нови 1300 въпроса, а на 19 октомври ще приключи първият сезон на играта. След него първите десет в крайното класиране ще се изправят пред същинската част на играта. Те ще отговарят на въпроси в редакцията на БЛИЦ в присъствието на специално подбрана комисия, за да определим КОЙ ЩЕ Е ПЪРВИЯТ ШАМПИОН В БЛИЦ-ГЕЙМ!
 
Който все още не се е включил в играта, нека сяда пред компютъра. Нищо не е загубено, наваксването на точките е постижима цел. Вземете пример с уникалния ни участник. Разбира се, тези от вас, които нямат желание да се впуснат в надпреварата за голямата награда, може просто да играят за удоволствие БЛИЦ-ГЕЙМ!
 
Ако искате да научите повече подробности за играта – влезте в БЛИЦ-ГЕЙМ и прочете правилата!