Страхотно признание за българския футбол и родното съдийство. Реферът Георги Кабаков ще ръководи мач на Реал (Мадрид) в Шампионска лига! На българския арбитър е поверена срещата на "белия балет" срещу Брюж от група "А". Двубоят е във вторник (1 октомври) от 19:55 часа.

Асистенти на Кабаков на "Сантяго Бернабеу" ще бъдат Мартин Маргаритов и Диян Вълков. За четвърти съдия е определен Станислав Тодоров.

Припомняме, че "кралете" стартираха с тежка загуба в груповата фаза - 0:3 от ПСЖ, а Брюж направи 0:0 с Галатасарай.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Официалният сайт на Реал (Мадрид) отбеляза новината, като припомни, че Кабаков ръководи Валенсия - Манчестър Юнайтед (2:1) в груповата фаза на Шампионска лига (декември 2018 г.).

През 2012 г. пък на Станислав Тодоров беше поверена срещата Динамо (Загреб) - Динамо (Киев) (1:1) от групите на Турнира на богатите. 

Наш съдия не беше ръководил мач на Реал (Мадрид) в групите на Шампионска лига от времето, когато друг пловдивчанин - Атанас Узунов, беше сред топ реферите на ФИФА и УЕФА. Кумът на Христо Стоичков свири срещата на "белия балет" с Ференцварош (6:1) (на 18 октомври 1995 година) в групите на Турнира на богатите, установи проверка на БЛИЦ СПОРТ. 

Това ще бъде втори мач на Брюж, който Кабаков ръководи. На 14 февруари тази година тoй свири победата на белгийците с 2:1 срещу Залцбург от 1/16-финалите на Лига Европа.

ШАМПИОНСКА ЛИГА, СЕЗОН 2019/20 – КЛАСИРАНЕ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ