Футболистите на ЦСКА ще бъдат наказани финансово за отпадането от турнира за Купата на България. “Червените” се препънаха на 1/16-финала при гостуването си на втородивизионния Монтана вчера, отстъпвайки с 1:2 след продължения. Играчите ще получат с 30% по-малко от месечните си заплати и ще се простят с по три премии, научи БЛИЦ.

Официалният сайт на клуба потвърди новината, но наполовина. Там пише, че играчите са глобени с три премии, без да се споменава нищо за заплатите.

Старши треньорът на тима Стойчо Младенов е бил бесен след издънката на стадион “Огоста”. След края на двубоя той е чел близо 30 минути конско на играчите. Наставникът не подминал никого и дръпнал такава реч, че дълго време след това ушите на футболистите давали заето.
 
Докато треньорът говорел, “червените” гледали виновно с наведени глави в земята. Никой не смеел да гъкне. С най-изцъклен поглед бил Маркиньос, който бе един от най-слабите на терена срещу лидера в “Б” група.

"Все едно ураган мина в съблекалнята. Старшията доста ни се накара", признаха пред БЛИЦ част от играчите.
 
“Футболистите бяха литнали нагоре в небесата. Стойчо ги умее тези работи. Когато трябва да ги мотивира – го прави чудесно, а когато трябва да ги критикува – ги кара бързо, бързо да слязат на земята. Ще бъде прекрасно, ако са си взели поука, защото качването към върховете е трудна работа, но слизането или по-точно падането става светкавично. И е доста болезнено”, заявиха от ръководството на ЦСКА.