Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Наджи Шенсой е обиден на някои медии за тенденциозните материали срещу него и затова отказа да присъства на днешната пресконференция.

Това обяви в началото на днешния брифинг на "Лаута" административният директор на "смърфовете" Атанас Узунов. Бившият международен рефер започна да отговаря на въпросите в продължение на пет минути, когато в залата влезе усмихнат самият Шенсой. Оказа се, че това е първоаприлската шега на двамата към представителите на медиите.

След това в напълно сериозен тон Узунов за пореден път призова да се спрат спекулациите с бройката продадени билети на домакинските срещи.

"Взели сме всички възможни мерки срещу гратисчиите. Разработена е софтуерна програма, която благодарение на видеокамери отчита приблизително точната бройка присъстващи с възможна разлика от 40-50 човека", разясни административният шеф на "черно-белите".

Узунов уточни, че експериментът с притурките е успешен и ще продължи да се прилага. "Те ще са различни за всеки мач и никой няма да знае какви ще са точно. Към тях има приложени серийни номера и при сравняването на бройката с билетите, всичко е наред и няма съмнения за злоупотреби", допълни още Узунов. /БЛИЦ