В Англия сравниха мача с България с полуфинала от световното в Русия миналата година. Двубоят от европейските квалификации на националния стадион "Васил Левски" е тази вечер от 21.45 часа и англичаните са твърдо решени да се върнат на победния път след загубата в Чехия в петък.

Една загуба може да е случайна, но две поред могат да бъдат индикация за проблем. С оглед на това мачът срещу България е най-важният за Англия от полуфинала на световното в Русия срещу Хърватия, пише "Дейли Мейл".

Двубоят в София може да ни покаже много неща. България е най-слабият отбор в групата и е перфектният противник, срещу който можем да се върнем на правия път. Ако Англия победи, петъчната загуба може да се приеме като сверяване на часовника, пробуждане, приземяване и каквито други клишета се сетите.

Ако отборът на Саутгейт обаче повтори играта си от мача с Чехия, посланието ще е съвсем различно. Начинът, по който се реагира на провал винаги е бил ключов в спорта. Ако не можем да победим 62-я отбор в света на негов терен, какво да очакваме от битките на европейското?

В крайна сметка не всички мачове се играят на Уембли. Отборът на Саутгейт е добър, но в същото време - все още развиващ се. На този фон е трудно да го считаме за фаворит за европейската титла, но в подобни срещи тимът може да узрее, да се подобри още повече и да стигне далеч на европейското, пише още изданието.

Нашата квалификационна група за Евро 2020