ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Бившият голмайстор на ЦСКА Жорди Кайседо се завръща в България след края на приключението си в Мексико с екипа на Тигрес, съобщава bolavip.com.

Еквадорският нападател вкара само един гол за шест месеца в Тигрес и въпреки факта, че има договор, ръководството ще го прекрати, за да освободи квотата на чужденец. Футболистът вече е уведомен за решението преди старта на новия сезон.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Изданието твърди, че мексиканският клуб има оферти от бившия клуб на еквадореца ЦСКА и Лудогорец, както и от руски тим. Преди да пристигне в Тигрес, името на Кайседо беше спрягано и за английския Фулъм.

Според някои медии в родината му нападателят най-вероятно ще се завърне в ЦСКА, където прекара един от най-успешните периоди в кариерата си - 31 гола за 64 мача, като дори спечели Купата на България. Кайседо може да премине на „Българска армия” под наем и с клауза за закупуване, въпреки че такава информация вече бе отречена от журналиста Роберто Флорес от радио "RG la Deportiva". Мексикански медии пък твърдят, че "армейците" не могат да плащат високата заплата на еквадореца.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала ТУК