Ръководството на Локомотив (Пловдив) ще въведе нова система за преброяване на феновете по време на домакинските мачове. Повод за промяната е информацията, че на стадиона влизат много повече хора, а билетите не се отчитат и по този начин клубът търпи финансови загуби.

"Аз сам направих една ревизия за последните години за посещаемостта на мачовете. Първо уточнявам, че капацитетът на нашия стадион е 8000 души. На срещата с Миньор (Перник), която се игра в София, са продадени 600 билета. На срещата с Левски са продадени 3043 билета, от които 840 на гостуващия отбор. На двубоя с Локо (Мездра) са продадени 1200 билета. Между тези хора има и такива с карти и посещаемостта е малко повече", заяви Узунов по време на днешната пресконференция.

"Ще има много нови техники и в крайна сметка ще има информация с голяма точност колко хора са влезли на стадиона. От следващата среща ще има и нов начин на охраняване на входовете. Тепърва ще преценяваме дали ще е същата фирма.

Може с новата схема малко да се забави влизането, но ще помолим нашите фенове да идват малко по-рано, ще минават през броячите, а ако има голям приток, ще се отвори и друг вход. Така организацията ще е по-елитна. Няма да уточнявам каква ще е схемата, дали ще има броячи или не. Това ще го знам само аз и още един човек", завърши Узунов./БЛИЦ