След катастрофалните резултати на „Левски“ от началото на пролетния дял на шампионата е ясно, че треньорът Антони Здравков няма да остане на поста си. Още след дербито с ЦСКА (0:1) в събота Сухия обяви, че е поел ангажимент само за конкретния двубой, за да спаси „сините“ от служебна загуба.
 
Още от миналата седмица се знае, че най-вероятно заместник на Здравков на „Герена“ ще бъде Георги Иванов-Гонзо. Още тогава се появиха информации, че от днес Гонзо ще поеме пълната спортно-техническа власт в „Левски“, въпреки че все още няма официално потвърждение за договореност между „сините“ и Черно море, където пловдивчанинът е треньор. Самият Иванов вчера обяви след победата на „моряците“ с 4:0 над Любимец, че окончателна яснота за бъдещето му ще има днес.
 
Феновете на „Левски“ вече обявиха подкрепата си за Георги Иванов, който за пореден път ще трябва да поеме задачата да измъкне „сините“ от трудна ситуация. Днес от 15:30 часа играчите на „Левски“ ще имат предвидена тренировка. Тя беше обявена като закрита за журналисти и фенове. Ръководството на клуба има малко време за реакция, тъй като в сряда предстои първи 1/4-финал за Купата на България срещу „Ботев“ (Пловдив), а през уикенда следва ново дерби с ЦСКА.