Нападателят на “Левски” Валери Божинов изрази оптимизъм за представянето на “сините”. Според него тимът се нуждае от една победа, за да тръгне нагоре. Той призна, че настроението в отбора не е добро след загубата от ЦСКА.
 
“Нормално е настроението да не е добро. Все пак загубихме този мач с ЦСКА, който беше много важен за футболистите, феновете и ръководството. Аз съм оптимист, тъй като отборът игра добре, имаше дух, имаше положения”, коментира Божинов в предаването “Зона Спорт” по bTV Action.
 
“Станислав Ангелов е един от най-опитните футболисти в отбора. Всеки човек греши. Не мога да го обвиня за загубата. Аз също поемам вината, че нападението не успя да вкара гол. Ако бяхме си реализирали положенията през първата част, можеше въобще да не се стигне до ситуацията с дузпата”, допълни нападателят.
 
“Хубавото е, че идва нов мач с ЦСКА, но преди това имаме среща за Купата, който е много важен. Имаме много наказани и контузени, но всички трябва да излезем от ситуацията. Сигурен съм, че “Левски” се нуждае от една победа, за да тръгне нагоре”, оптимистист е националът.