Румънската федерация изпрати благодарствено писмо до БФС по повод отличното представяне на съдията Николай Йорданов и неговите помощници Никола Джугански и Иван Вълчев. Българската съдийска бригада ръководи супердербито от румънското първенство Рапид (Букурещ) - Университатя (Крайова) (0:3).

"Българските съдии получиха признанието не само от представителите на двата клуба, но също така и от привържениците, както и единодушно високи оценки от румънския печат. В едно от най-популярните спортни телевизионни предавания г-н Николай Йорданов беше споменат като "най-добрият чужд съдия, свирил в Румъния, откакто Румънската федерация въведе практиката да кани чужденци за някои от ключовите мачове в първенството", се казва в писмото до БФС, подписано от изпълнителния директор на Румънската федерация Йоан Лупеску и от президента на Съдийската комисия към Румънската федерация Йоан Иня.

В благодарственото писмо се подчертава, че съдийският наблюдател на мача - Мирча Саломир, бивш съдия на ФИФА и съдийски наблюдател на УЕФА, е поставил оценка 8,7 на главния съдия Николай Йорданов и 8,5 на неговите помощници Никола Джугански и Иван Вълчев. /БЛИЦ