ЦСКА е продал Мишел Платини на Динамо Букурещ. Новината е на румънското спортно издание ProSport. Ръководството на Динамо си е харесало бразилския нападател по време на мача между двата отбора по време на зимната им подготовка в Турция. “Кучетата” спечелиха с 2:1, а с това и трофея на турнира “Таурус Къп”. Prosport твърди, че двата клуба са договорили всичко по трансфера на играча, дори дава богата информация за кариерата на нападателя.

Мишел Платини се превърна в център на внимание по време на контролата с Динамо (Букурещ) преди няколко дни и с бойните си умения. Към края на двубоя Рус от румънския тим го подкоси грубо, след което Платини го изрита няколко пъти. След това бразилецът от ЦСКА продължи да раздава крошета на още двама от Динамо.

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов призна за разговор с тима от Букурещ вчера, като заяви, че румънците първо трябва да се освободят от нападател, който да продадат на Астра (Плоещ). След това може да привлекат Платини. Става въпрос за Ливиу Ганеа, който е желан от "Левски".

1_3.jpg

3_1.jpg