Сериозни скандали царят в Сливен вече втори ден след загубата от Литекс, научи БЛИЦ. Както е известно, в неделя "войводите" паднаха с 1:2 от "оранжевите" на стадион "Хаджи Димитър" след попадение на Александър Барт в продължението на мача.

Още след края на двубоя голяма част от футболистите на тима скочили на стража Петър Денчев, обвинявайки го и за двете попадения във вратата му. Младежкият национал се чувствал обиден и не разговаря със съотборниците си вече втори ден.

В същото време пък кметът на града и президент на футболния клуб Йордан Лечков сериозно обмислял треньорска рокада. Причината за намерението на героя от САЩ`94 са феновете на Сливен, които са настроени срещу дошлия това лято от Нафтекс млад специалист Диян Петков.

"Събирай си багажа и се прибирай в Бургас, не те искаме тук, не ставаш. Дори не можеш да водиш по нормален начин тренировките", зовяха от трибуните на стадион "Хаджи Димитър" по време на загубата от Литекс. Поражението бе трето за "войводите" от началото на сезона. Отборът на Йордан Лечков се намира на 11-ото място с едва 4 точки в актива си. /БЛИЦ