Милен Радуканов цитира Христо Стоичков след поредните безумни пропуски на Нджонго Присо. ЦСКА победи като гост с 4:3 “Ботев” (Враца), но феновете не издържаха и призоваха Радуканов да смени Присо и Костадин Стоянов.

“На позициите по крилата нямаме алтернативи. Присо и Варела са единствените типични флангови играчи, с които разполагаме. От последните мачове на Присо като желание, тичане и борба съм доволен, но няма как да бъда доволен от пропуските, които прави пред вратата. Но както каза големият Христо Стоичков, който играе – печели, който не играе – не печели. Който излиза на положение – пропуска, който не излиза – не пропуска. Веднъж вкара срещу Локо Пловдив, ще вкара и друг път, когато трябва”, заяви Милен Радуканов след успеха във Враца.

Наставникът коментира и расистките обиди към Нджонго Присо, които се чуха от трибуните: “Това е жалко. Аз не приемам расистките обиди нито към наш, нито към противников футболист. Твърдо против съм такова нещо и не искам да виждам такива неща.”

“Доволен съм от победата. Много тежък мач, един от най-тежките в моята кариера. Важни са трите точки. Не ми хареса играта, но ще работим. Не коментирам съдиите, знаете онзи ден ми съсипаха живота, но не казах нищо“, допълни Радуканов.