Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич бе разочарован след загубата с 0:1 от новака Хебър на старта на новия сезон в efbet Лига.

"Мисля, че през първата част започнахме доста бавно, не създадохме нищо, дадохме им възможности. След това играта ни започна да се развива по-добре. Може би заради времето. Знам ситуацията с играчите не терена, те могат да изиграят труден мач. Ако резултатът беше 0:0  може би нямаше да е проблем. Имахме шансове да спечелим мача. Дадохме им един шанс, в който да направят добър преход и дойде попадението. Това уби нашата инерция. Не мисля, че Хебър днес бяха по-добрият отбор, ако погледнем целия мач. Имаме повече качество и сме по-добрия отбор. Ще работим", сподели Валентич след мача. 

"Ако трима от стартовите 11 не играят добре, ако са пет, шест, седем, е трудно. Работят всяка седмица заедно. Опитваме се да намерим добри решения. Всеки е разочарован, че не спечелихме. Това, което градим, не трябва да е само еуфория и трагедия. Загубихме един мач, но имаме още 30. Феновете реагират, но играчите не могат да реагират така. Трябва да работим и да се завърнем бързо. Нямаме много време да анализираме. Той се опитва да държи линиите една до друга, ако имаше повече качество в атака, щяха да ни накажат още повече. Днес обаче не гледаме към Хебър, а към нашето представяне", сподели Валентич.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа