Защитникът на Стяуа Валентин Илиев похвали ЦСКА след първия двубой от плейофите в Лига Европа. Румънците победиха с 2:0 в Клуж, а Вальо Илиев игра цял мач срещу бившия си тим.

“Моето чувство никога няма да изстине към ЦСКА, колкото и да им се струва на всички, че говоря, за да се направя на интересен. Аз знам какво чувствам. Най-големият отбор в Румъния е Стяуа, в България е ЦСКА. И двата тима имат високи цели, не се задоволяват освен да бъдат първи”, заяви защитникът.

“Щастлив съм от победата, защото сега играя тук и трябва да давам всичко от себе си, за да върви отборът напред. В никакъв случай не трябва да се подценява ЦСКА, виждаме, че има с какво да ни изненадат. Трябва да бъдем двойно повече концентриране в София, защото едно леко отпускане може да ни донесе беди. Мачът не беше лек, доста тежък дори. Радващото е, че не допуснахме гол, това беше важно”, коментира още българинът.

“ЦСКА ми направи добро впечатление, говорих с доста от момчетата, с Тодор Янчев, с Милен и Светльо Петров. Нормално, работил съм с тях, извън футбола сме приятели и близки. На терена всичко е съвсем различно, но след края на двубоя за мен те си остават приятели”, завърши Валентин Илиев./БЛИЦ