Валентин Илиев публикува в профила си във "Фейсбук" своя снимка с Емил Гъргоров. Защитникът благодари на Бадема и му пожела успех. Haй-добрият играч на "червените" през миналия сезон напусна, след като не издържа на постоянните лъжливи обещания на ръководството и влезе в конфликт със Стойчо Младенов. БЛИЦ първи съобщи за раздялата между Гъргоров и любимия му ЦСКА. Опитният играч също така ракри първо пред медията ни причината за напускането му.

По негов адрес Вальо Илиев написа на личната си страница: "Благодаря ти, брат. Благодаря ти за всичко. За мен ти винаги ще бъдеш най-големият приятел, футболист и лидер, но най-вече личност. Ти беше сърцето и душата в нашия отбор. Господ да те пази, успех".

Гъргоров пък заяви чрез своя "Фейсбук": "Не избързвайте с коментарите по мой адрес, не съм сребролюбец, реалността е различна от тази, която се афишира в медиите."

Подкрепа към него изразиха националите Станислав Манолев - "С теб съм, каквото и да става", Иван Иванов - "Ти си с нас и ние с теб", и Николай Бодуров - "Всички знаем какъв голям и истински човек и другар си. Нека си пишат каквото искат, ние сме с теб."

Христо Янев пък стигна дотам, че нападна ЦСКА. "Всички, които  познават Емо, трябва да знаят, че е много мъжко момче. Парите не са от значение за него. Вън лицемерите от ЦСКА", призова бившият офанзивен халф на тима.