Фенове на ЦСКА нашариха колата на легендарния вратар Илия Вълов след вчерашната загуба от Стяуа с 0:2. Привържениците атакували автомобила на бившия страж, нарисували я с червен спрей. Илия Вълов е баща на Валентин Илиев, който вчера игра за Стяуа и спаси тима в последните секунди след пропуска на Янис Зику.

“Гледах срещата със смесени чувства. От една страна съм бивш играч на “червените” и исках българският отбор да спечели, но от друга - синът ми играе в Стяуа и също желаех той да постигне успех. Разбирам привържениците, че са действали емоционално. Гледаме мачове от световна класа, но защо е необходимо да вземаме само лошия пример от вандалските прояви на западните фенове”, недоумява Вълов, цитиран от “Гонг”.

Колата е била паркирана пред блока, в който Илия Вълов живее. Той е решил да не пребоядисва колата си до реванша след седем дни на Националния стадион „Васил Левски”. “Стига да не ме спират полицаите съм решил така да пътувам до София”, коментира бившият страж на ЦСКА и националния отбор./БЛИЦ