Неизвестни вандали са изпочупили част от седалките на помощния терен на "Лаута", съобщи lportala.net. Привържениците на Локомотив призоваха своите съперници от "Ботев" следващия път "при бъдещи психологически разстройства, извършителите да излеят яда си върху виновника им или на родния му стадион в град Хасково", визирайки треньора на "канарчетата" Станимир Стоилов.

Съобщението от фенсайта на "смърфовете":
Изключителното мъжество на "жълто-черните" фенове стигна до там да прескочат оградата на комплекса откъм ж.к. "Тракия" и в рамките на няколко секунди да сритат десетина седалки от подготвителния терен на детско-юношеската школа.

Умоляваме при бъдещи психологически разстройства, извършителите да излеят яда си върху виновника им или на родния му стадион в град Хасково.

Длъжни сме да уточним още, че не феновете на Локомотив, футболния клуб, още по-малко "Сдружение Бъдеще за Локомотив" и децата на Пловдив са им виновни, че продадоха 1500 от отпуснатите им 6000 билета, и че в 80-ата минута с дружно гърло "множеството" скандира "Оставка".

КУПА НА БЪЛГАРИЯ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ