Треньорът на Локомотив (Сф) Димитър Васев не включи Владимир Манчев в групата за предстоящото домакинство на Локомотив (Пд). Срещата от 7-ия кръг на "А" група е в неделя от 21:00 часа на Националния стадион "Васил Левски".

По-рано ви информирахме, че Манчев е картотекиран и е готов най-после да дебютира за "железничарите", но това няма да се случи и този уикенд.

Десният външен халф на Локо (Сф) Искрен Писаров продължава да тренира на облекчен режим заради контузия, но попадна в групата за двубоя срещу бившия си тим.

В състава на Димитър Васев се завръща Преслав Йорданов, който изтърпя наказанието си. От 19-те отпада Кристиян Величков, а в групата попадна друг младок - Александър Манолов.

Преди седмица Локо (Сф) загуби с 1:2 гостуването си на Пирин и сега ще се опита да се реваншира пред феновете си, като вземе трите точки от "смърфовете". /БЛИЦ

Групата на Локо (Сф) за мача с Локо (Пд)
Вратари: Боян Пейков, Румен Тинков
Защитници: Ивайло Димитров, Дарко Савич, Милен Лахчев, Георги Марков, Кристиян Добрев, Александър Манолов
Полузащитници и нападатели: Светослав Дяков, Румен Горанов, Калоян Караджинов, Марчо Дафчев, Иво Иванов, Димо Атанасов, Искрен Писаров, Владислав Романов, Цветан Генков, Дерек Асамоа, Преслав Йорданов