Халфът на Монтана Андреас Васев научи от репортера на „Диема Спорт”, че старши треньорът Атанас Джамбазки е подал оставка след разгрома 1:7 от Ботев (Пловдив). 

"Твърде много грешки допуснахме във всички линии, липса на концентрация. Мислехме, че можем да вземем нещо, защото Ботев са много уморени. Очаквах съвсем различен резултат. Явно вече се е натрупало доста, форматът е такъв, че все пак ни позволява да се борим докрай. Може да се каже, че и в главите имаме проблем. Нямаме избор, трябва да се вдигаме.

Не сме говорили нищо в съблекалнята, аз от вас разбирам (за оставката на Атанас Джамбазки), много неприятно. Не знам как да го коментирам. Много неприятно. Трябва да останем оптимисти, форматът го позволява, в плейофите всичко е възможно. Отборът с две победи може да се спаси.

Проблемът не са чужденците, а че на всеки 6 месеца се опитва да се изгражда нов отбор. Затова време ние нямаме време да се стиковаме. С мачовете се изграждаме като отбор. Срещу Славия е крайно време да спрем с тия загуби. Всеки гол, всяка точка ще ни вдъхва все повече увереност”, коментира 26-годишният футболист. 

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига