Наставникът на Локомотив (София) Димитър Васев заяви след загубата с 1:3 от Левски, че съдията Стефан Спасов се е страхувал от нещо.

"За дузпата на Левски нямам претенции. Можеше да покаже и на Георги Петков картон за бавене на играта, но явно Стефан Спасов се страхува от нещо", коментира Васев, явно подразнен от това, че Пастата санкционира с жълт картон за бавене на играта вратаря на Локо (Сф) Боян Пейков още преди почивката.

"Не мисля, че Левски е в топ форма. Едва сега започва първенството. Нищо не се знае", продължи наставникът на "железничарите".

"Съжалявам много за резултата, който се получи. Изиграхме добър мач. Липсваше ни агресия в точните моменти. Изцяло от наши грешки ни вкараха три гола. Допуснахме супер глупави грешки", добави Васев.

"Държахме се добре и владеехме топката. Даже можехме да вкараме още голове. Три глупави грешки, които ни костваха победата", продължи спецът.

"Не знам какви цели преследваме. Не може да има откъсване между отборите в класирането, защото са минали само два кръга", завърши Димитър Васев. /БЛИЦ