Председателят на Тръста "Синя България" Васил Колев и пострадалият журналист след мача между Литекс и "Левски" - Михаил Стоянов коментираха инцидентите след двубоя в Ловеч в сутрешния блок на бТВ.
 
Колев разкритикува действията на полицията в Ловеч и попита защо "сините" фенове винаги имат проблеми с униформените в Ловеч.
 
"Защо няма такива инциденти в София? Защо все в Ловеч се случват тези неща. Трудно е да се установи какво точно е станало в Ловеч, но има правила за намеса на полицията, които не са били спазени. Всички тези кадри на насилие ще отблъснат феновете, а ние досега полагахме усилия да върнем публиката на трибуните", заяви Колев.
 
Пострадалият журналист Михаил Стоянов разказа, че е бил бит от местната полиция, дори след показване на журналистическата си карта.
 
"Добре знам как бие местната полиция. Не от собствен опит, от приятели. Показах си картата и получих удар в главата. Искам да подчертая, че не бях там в качеството си на журналист, а като привърженик. Бях с още двама колеги, с които настояхме да ни допуснат до журналистическата ложа, за да разкажем на колеги какво стана. Не ни пуснаха без никакво обяснение защо", разказа Стоянов. 

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016