Един от главните акционери в Левски Тити Папазов разказа как фирмата му е отпуснала заема от 199 000 лева на клуба и обясни как парите са му били дадени под формата на кредит от собственика на Царско село Стойне Манолов за личен бизнес. Папазов е заел от него половин милион лева за търговска сделка, но впоследствие тя се е забавила. Затова той решил да помогне на „сините” с част от сумата. Членът на Надзорния съвет на Левски нападна и председателя на Националния клуб на привържениците Степан Хиндлиян, който е направил панаир, тъй като е знаел произхода на парите за заема.

"Дойде един приятел и ми каза: „Тити, да купим една земя, изгодно е.” Преди 45 дни беше. Отидох и поисках заем от г-н Стойне Манолов, който ми е огромен приятел.Даде ми половин милион, преведе ги на сметката на фирмата ми, има си договор. Пошегува се: „Да не стане беля и да ми искаш пари за Левски. Ще кажа на жена ти, за да следи всичките ти действия и да не направиш нова авантюра”, разкри членът на Надзорния съвет на Левски.

"Не се случиха нещата по сделката ми, защото има лимит, в който се простира интересът - нашият и на отсрещната страна. В момента нещата са замразени. На 3 юли Наско Сираков влезе в съблекалнята на „Георги Аспарухов”, предстояха три важни мача, а при победи над Славия и Лудогорец си осигурявахме второто място. Сираков каза: „Момчета, преди 31 юли за пари не може да си говорим. Половин час преди изтичането на работния ден на 31 юли, момчетата имаха да получават заплати за март и април – общо 230 000 лева. Реших да помогна с пари под формата на заем с лихва. Когато Сираков разбра, откъде са парите, ми каза: „Стойне ще се сърди много, ако разбере”, обясни Папазов.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

"Парите от трансфера на Иван Горанов дойдоха на 13 август и Левски ми върна заема. Сделката ми е замразена, дали ще стане на 15 август или 1 септември, има време. Но аз излъгах Стойне Манолов! Казах истината само на един човек - Степан Хиндлиян. Той е предател! Той направи този панаир! Смятам, че на 31 юли съм направил най-правилното нещо, което може да се направи в този момент. Но никой не знаеше, само Наско Сираков и Степан Хиндлиян."

"Световна глупост е, че Левски е взел пари от Стойне Манолов и затова е изгубил от Царско село. Това е пошлост. Аз с елементарщина не се занимавам. Готов съм да застана на всеки съвременен детектор на лъжата, за да докажа, че срещата Левски – Царско село няма нищо общо със заема, който ми даде Стойне Манолов. Левски падна спортно-технически. Може ли да си представите, че Наско Сираков ще продаде мач? Категорично не!. Няма договорка между нас и Царско село. Надявам се, че Стойне няма да падне ниско и ще ми прости, че го излъгах”, заяви Тити Папазов.