От утре във фен магазина на "Българска армия" започва продажбата на билети за домакинския мач на ЦСКА от десетия кръг на Първа професионална лига срещу отбора на Левски.

От утре феновете на Левски ще могат да се сдобият с билети от касите на ст. "Георги Аспарухов". Срещата е с начален час 16:30ч. и ще се състои на 15 октомври (събота) на Национален стадион "Васил Левски".

Цените на пропуските са както следва:

- Сектор А - 12 лв;
- Сектор В - 12 лв;
- Сектор Г - 5 лв;
- Сектор Б - 5 лв;
- ВИП ложа - 130 лв. (ВИП пропуските ще бъдат закупувани само от Администрацията, ет. 1, ст. 4 "Търговски отдел" и включват паркинг на ул. "Гурко").

Секторите "А" и "Г" ще бъдат заети само и единствено от привърженици на ЦСКА, а секторите "Б" и "В" съответно с фенове на гостите.

Картодържателите от Сектор Г ще влизат през Вход 21 и 22. Картодържателите от Сектор А и Сектор В ще бъдат настанявани в ложите 3,4 и 5 на Сектор А, като предварително трябва да минат през Администрацията на ст. "Българска армия" (ет. 1, ст. 4 "Търговски отдел"), за да вземат своите покани за мача. Покани ще бъдат издавани само срещу представена карта!

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на Тикетпро, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, Билетен център на НДК и касата на Арена Армеец, както и онлайн на www.ticketpro.bg

Домакин ще подготвят безплатна програмка за мача, която ще се раздава при закупуване на билет.

В деня на мача касите на ул. "Гурко" и "Ариана" ще отворят в 10:00ч., като на тези две каси ще се продават билети само и единствено за привърженици на ЦСКА. За феновете на Левски билети ще се продават на касите на "Георги Аспарухов" и "Синьото кафе".

Абсолютно всички малолетни и непълнолетни, които ще посетят срещата, трябва да носят в себе си попълнена декларация от придружител!

АНКЕТА: Вечно дерби ли е мачът ЦСКА - Левски в събота?

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига