Новият треньор на ЦСКА 1948 Николай Киров направи важна промяна в дните преди мача срещу Левски от 8 кръг на efbet Лигата. Тимът на Белия гостува на „Герена“ днес от 19:45 часа.

Бившият треньор на Ботев (Пловдив) и Арда е успял да убеди основния спонсор на клуба Цветомир Найденов да премахне осемчасовия работен ден на футболистите. Именно срещу тази организация на работа имаше сериозен ропот.

От началото на годината „червените“ въведоха този режим и държеха играчите да прекарват повече време заедно. Извън тренировките те имаха различни активности, а сред тях бяха йога и дори народни танци. Традиционни бяха и разговорите с психолог. По време на работния ден футболисти и щаб имаха дори ограничения за използването на мобилните си телефони.

С идването на Николай Киров тази практика е преустановена и играчите се явяват само за тренировките, а в останалото време са свободни. Това е било основното условие на специалиста, за да приеме офертата и да поведе тима след освобождаването на Мирослав Миндев. Трите попълнения от Арда Деян Лозев, Емил Мартинов и Крум Стоянов също не са били склонни да дойдат в отбора, ако трябва да са ангажирани по 8 часа на ден.

Efbet Лига - сезон 2021/2022