ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Срещата между собственика на Левски Наско Сираков, представители на Националния клуб на привържениците и сдружение "Левски на левскарите" още не е започнала. Тя трябваше да стартира в 10:30 часа на стадион "Георги Аспарухов". 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Причина за забавянето е липсата на Сираков. Легендата на "сините" все още не е пристигнал на "Герена". Там е изпълнителният директор на клуба Даниел Боримиров, който обаче не коментира ситуацията. 

На касите на Сектор "Б" са се събрали около двайсетина фенове на тима в очакване на развитие. 

Припомняме, че Наско Сираков в понеделник отговори на желанието на привърженици на Левски за среща и разговор за бъдещето на клуба. Той прикани НКП и Сдружението да излъчат по трима представители, които да пристигнат тази сутрин на стадион "Георги Аспарухов", и да се срещнат с ръководството, а дискусията да се излъчва по "Левски ТВ". 

Двете фенски организации обявиха, че желаят до срещата да бъдат допуснати всички желаещи фенове и широко представителство на медиите, тъй като нямат доверие на работата на клубната телевизия. Вчера управата на Левски обяви, че няма възможност за толкова широко обсъждане, а причината е зазимяване на "Герена". От НКП контрираха, че са готови да наемат достатъчно голяма и отоплена зала, за да може дискусията да се проведе в желания от тях формат.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!