С решение на Общинския съвет бе създадена временна комисия за обследване на строително-монтажните дейности на стадион "Локомотив". Това се случи на днешната сесия, в чийто дневен ред бе включено предложението на ППГОС "Браво, Пловдив".

С 45 гласа "за" и двама въздържали се предложението бе прието. Вносителят от името на "Браво, Пловдив" Ерол Садъков аргументира предложението си с шаблонните и незадоволителни отговори, дадени му на предишно питане в Общинския съвет, както и на тревогата от фенове на Локомотив около бавните темпове и качеството на строителството. 

На пощата на Общинския съвет е бил получен мейл от фенклуба на "черно-белите", в който те предлагат в комисията да бъдат включени трима души - Димитър Колев, Емил Геранов и Венелин Кринков. От всички групи в Общинския съвет в комисията влиза по един представител. Ще има излъчени експерти от професионалните строителни гилдии и надзорите на обекта, които ще допълнят групата до 20.

Работата на комисията ще приключи след приключване и на строително-монтажните работи по стадион "Локомотив", както и въвеждане на четирите трибуни в експлоатация.

 подкрепя българския спорт

efbet Лига - сезон 2024/2025