ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев официално се завърна в игра след 254 дни отсъствие. За последно лидерът на „канарчетата“ беше на терена на 9 юни 2022 г., когато националният ни отбор направи 1:1 като гост на Гибралтар в мач от Лигата на нациите. Само ден по-късно той получи тежка черепна травма при катастрофата на двата автобуса, превозващи „лъвовете“ в Тбилиси за мача срещу Грузия (0:0) на 12 юни.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Впоследствие Неделев претърпя операция на главата, извършена от световноизвестния хирург Шота Ингороква. След това дълго време се очакваше завръщането на офанзивния халф в игра, но това се случи едва преди броени дни в последната предсезонна контрола на Ботев (Пловдив) – нулевото равенство с Ботев (Враца) на 4 февруари.

Сега 254 дни след последната си изява в официален мач 30-годишният Неделев отново ще бъде на терена. Трябва да се отбележи, че последният му мач в българското първенство е на 28 май 2022 г., когато Ботев (Пловдив) записа домакинска победа с 2:1 над Берое. По време на паузата, през която принудително беше извън игра, Тодор Неделев нееднократно признаваше, че голямата му цел е отново да се върне на терена, тъй като мачовете му липсват.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК